Wie zijn wij

Kantoor

Belastingadministratiekantoor Brabant is een officieel belasting advies kantoor, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst te Tilburg. Ik heb een belastingconsulentnummer en een eigen digitale postbus bij de Belastingdienst.

Belastingconsulent

Mijn naam is Giannis Garlemos en ben al bijna 16 jaar belastingconsulent en verzorg al die jaren belastingaangiften van particulieren en ondernemers. Ik heb bedrijfseconomie en fiscaal recht gestudeerd.  Tussentijds heb ik als financieel fraude expert gewerkt voor een opsporingsinstantie. Ik verzorg ook de verwerking van administratie's van bedrijven, ZZP'ers en vrije beroepsbeoefenaars, de jaarafsluitingen en de controle van de administratie's.

Ik spreek naast Nederlands, ook Grieks, Duits en Engels.

werkwijze

Belastingaangiften kunnen aan huis worden ingevuld, maar ook bij mij op kantoor. Thuis consulten doe ik alleen in de regio Noord- Brabant. Woont u buiten dit gebied dan kunt uw documenten ook opsturen per post of per mail. Ik werk met geavanceerde (commerciele) software waardoor ik altijd het maximale resultaat behaal uit uw belastingaangifte. Bij thuis consulten of afspraken op mijn kantoor krijgt u direct het resultaat van uw belastingaangifte.

 

 

 

Contactgegevens

Belastingadvieskantoor Brabant

Spaansehoekstraat 6

5035 GK Tilburg

Tel: 06-47165290 (from abroad: +31647165290)

mail: Belasting@planet.nl 

Facebook

Instagram

Twitter